Autocar cu turiști, grav accident rutier. A murit pe loc

Bianca Ştefan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un autocar plin cu turiști din Franța a fost implicat într-un grav accident în stațiunea Sinaia. Șoferul a murit pe loc. 

Un autocar în care se aflau 46 de turişti din Franţa a fost implicat într-un accident rutier produs joi dimineaţă în staţiunea Sinaia. Primele informaţii arată că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autocar, după care a căzut în râpa de pe marginea drumului. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului, turiştii din autocar scăpând nevătămaţi.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe bulevardul Ferdinand din Sinaia, la ieşirea către staţiunea Buşteni.

Primele informaţii arată că un şofer în vârstă de 62 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul său a pătruns pe contrasens, unde a lovit autocarul in care se aflau 46 de turişti francezi. După impact, autoturismul a ricoşat şi a căzut într-o râpă de pe marginea drumului, şoferul murind pe loc. Niciunul dintre turiştii aflaţi în autocar nu a avut nevoie de ajutor medical. Echipa de descarcerare a intervenit pentru scoaterea şoferului autoturismului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. 

Accidentul a avut loc în condiţiile în care pe Valea Prahovei s plouat iar soseaua este umeda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel