Autocar cu 21 de români, accident grav pe DN7

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

Paramedicii și personalul de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în aceasta dimineața, în jurul orei 03, la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Trutulesti, între un autoturism și un autocar care transporta 21 de persoane la bord. 

La fața locului, s-au deplasat: o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, informează Realitatea.net. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism, un bărbat de 24 de ani din localitatea Boișoara.

Pentru salvarea acestuia, s-au efectuat manevre de descarcerare.

La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, victima aflată în comă a fost extrasă din autoturism și i s-au acordat îngrijiri medicale, de către paramedicii SMURD și un medic din Hunedoara, aflat în trafic și ulterior de către personalul medical sosit la locul intervenției. La scurt timp, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singura persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panica.

Pe toată durata interventiei, traficul rutier a fost blocat.

 

Vezi și

 

Spania. Accident între un autocar și un camion pe A-7. 21 de victime, trafic paralizat

 

Un accident în care au fost implicate un autobuz și un camion care transporta mașini în încărcătură a provocat 21 de răniți ușori, după cum a confirmat Centrul de Urgențe al Generalitat de Catalunya.

Incidentul s-a petrecut în 14 octombrie autostrada A-7, între regiunile La Ribera și La Costera, cu ambuteiaje de până la șase kilometri pe sensul de mers spre sud, potrivit unor surse din cadrul Centrului de gestionare a traficului, citate de El espanol.

Episodul a avut loc în apropiere de Beneixida, deși se afla deja în municipalitatea Llosa de Ranes, și a dus la mobilizarea Guardia Civil de Tráfico, precum și a ambulanțelor și a pompierilor.

Surse din cadrul anchetei au confirmat că au primit primele avertismente despre incident la ora locală 16.00 din cauza unui accident între două vehicule grele, un autobuz și un camion. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri și un sergent. "Nu au existat persoane încarcerate, iar serviciile medicale au preluat persoanele afectate", au precizat aceștia.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel