Spania. Accident între un autocar și un camion pe A-7. 21 de victime, trafic paralizat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident în care au fost implicate un autobuz și un camion care transporta mașini în încărcătură a provocat 21 de răniți ușori, după cum a confirmat Centrul de Urgențe al Generalitat de Catalunya.

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază autostrada A-7, între regiunile La Ribera și La Costera, cu ambuteiaje de până la șase kilometri pe sensul de mers spre sud, potrivit unor surse din cadrul Centrului de gestionare a traficului, citate de El espanol.

Episodul a avut loc în apropiere de Beneixida, deși se afla deja în municipalitatea Llosa de Ranes, și a dus la mobilizarea Guardia Civil de Tráfico, precum și a ambulanțelor și a pompierilor.

Surse din cadrul anchetei au confirmat că au primit primele avertismente despre incident la ora locală 16.00 din cauza unui accident între două vehicule grele, un autobuz și un camion. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri și un sergent. "Nu au existat persoane încarcerate, iar serviciile medicale au preluat persoanele afectate", au precizat aceștia.

Spania. Accident între un autocar și un camion pe A-7. 21 de victime, trafic paralizat

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00 la kilometrul 391 al drumului menționat anterior, pe direcția Alicante, din motive care nu au fost precizate, și provoacă ambuteiaje de peste șase kilometri pe șoseaua cu două benzi menționată anterior. Două femei de 19 ani, o femeie de 18 ani și doi bărbați de 22 și 35 de ani au fost evacuați cu răni minore și contuzii ușoare la spitalul din Ontinyent cu una dintre ambulanțele de suport vital de bază.

Într-o altă unitate SVB, alte patru persoane au fost transportate la spitalul Lluís Alcanyís din Xátiva cu policontuzii. Este vorba despre o femeie de 18 ani și trei bărbați de 24, 26 și 57 de ani. A treia ambulanță SVB a evacuat alte trei femei, în vârstă de 18, 25 și 38 de ani, la spitalul Francesc Borja din Gandía. Toți trei au fost tratați cu diverse răni, de la tăieturi și vânătăi pe față.

În cele din urmă, o ambulanță convențională a transportat alte șase persoane cu vânătăi la spitalul La Ribera din Alzira. Este vorba despre trei femei cu vârste de 18, 19 și 25 de ani, doi bărbați de 22 și 32 de ani și un minor de 17 ani. Răniții au fost transferați la spitalele din Gandía, Xàtiva, Ontinyent și Alzira, potrivit Centrului de Informare și Coordonare a Situațiilor de Urgență al Generalitat Valenciana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel