Autocar cu 20 de români, accident pe DN1, în Sibiu. Intervine descarcerarea, trafic blocat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident în care au fost implicate au autoturism și un autocar a avut loc marți pe DN1, în județul Sibiu. Două persoane au fost rănite și primesc îngrijiri la fața locului.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 1, la ieșire din Miercurea Sibiului spre Alba, în zona Miercurea Băi.

În accident au fost implicate un autocar condus spre Sebeș și un autoturism condus din sens opus. Un autocar și o mașină au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. Una dintre ele este încarcerată.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe DN 1, la ieșirea din Miercurea Sibiului spre județul Alba, în zona Miercurea Băi. „Este vorba despre o coliziune între un autocar condus spre Sebeș și un autoturism condus din sens opus. În autocar se aflau în jur de 20 de persoane, înmatriculat în județul Vâlcea”, informează IPJ Sibiu.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre conducătoarea autoturismului și pasagera din mașină. Persoanele din autobuz nu au fost rănite. Femeia aflată la volanul autoturismului și pasagera din mașină primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„Din primele informații sunt implicate 2 persoane dintre care una încarcerată, ambele conștiente. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj descarcerare”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

În autocar se aflau în jur de 20 de persoane, niciuna nu a fost rănită.

Traficul în zonă este blocat. Polițiștii continuă cercetările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel