Autobuz cu români, implicat într-un accident grav: Cinci victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)

O persoană este în stare gravă şi patru au fost rănite uşor în urma unui accident rutier produs în cursul nopţii trecute pe DN67, la Copăcelu, între un autoturism şi un autobuz cu pasageri, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Persoana rănită grav este şoferul autoturismului, iar şoferul autobuzului şi trei pasageri au fost răniţi uşor. Accidentul s-a produs la ieşirea dintr-o curbă şi impactul între cele două autovehicule a fost frontal.

„Din cercetările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a rezultat faptul că un conducător auto de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, la o ieşire dintr-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteşani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului autobuzului şi a 3 pasageri”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel