Autobuz cu muncitori români, implicat într-un accident

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani, au fost rănite după ce un șofer nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta mineri, anunță, marți dimineața, Poliția Gorj.

Potrivit sursei citate, luni, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Drăguțești a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus din sensul opus de către un bărbat, de 54 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, intrând în coliziune cu acesta”, conform Poliției Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 de ani, a două persoane, pasageri în autobuz, respectiv un bărbat și o femeie de 48 și 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, și a unei femei de 35 de ani, pasageră în autoturism.

„Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță sursa menționată.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel