Austria. Un român și-a pus o cagulă și a intrat în casa fostului angajator. L-a sfidat apoi de judecător: "Nu am fost eu!"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Austria. Un român și-a pus o cagulă și a intrat în casa fostului angajator. L-a sfidat apoi de judecător Nu am fost eu!.
Austria. Un român și-a pus o cagulă și a intrat în casa fostului angajator. L-a sfidat apoi de judecător Nu am fost eu!.

Adus, luni, în fața instanței din Graz, un român a negat că a intrat în casa fostului său angajator, pentru a-l jefui. "Nu am fost eu!" le-a spus românul magistraților.

În ciuda imaginilor surprinse de camera de supraveghere video, hoțul a susținut că nu a pătruns în casa fostului său angajator, iar monedele de aur, pe care se presupune că le-a furat, le-a văzut doar la televizor.  "Un circ", a spus judecătorul Erik Nauta.

Cazul a mai fost judecat o dată în toamnă. La acel moment, se ajunsese la un verdict de vinovăție care a fost anulat din cauza unei erori de formă. Acest lucru nu a schimbat cu nimic dovezile. Imaginile video din casă l-au surprins pe autorul atacului, care purta o jachetă foarte distinctivă, cu căptușeală roșie. Aceeași haină fusese purtată de inculpat, câteva zile mai târziu, când a fost interogat de poliție, transmite krone.at.


"Nu știu decât monedele de aur, văzute la televizor" 


Cagula, purtată în timpul jafului, a fost găsită în apartamentul său. "Fiul meu o folosește la schi", s-a justificat românul. De asemenea, el susține că a cumpărat pachetele de șuruburi care se aflau în dulapul său.

"Dar numărul de serie se potrivește cu factura victimei", i-a explicat judecătorul Nauta. Și cum rămâne cu monedele de aur, care au fost furate din casa victimei?".

"Am văzut monede de aur doar la televizor", a spus românul, de 34 de ani.

„Nu cred niciun cuvânt din ceea ce spui. Ce-i cu circul ăsta. Totul se potrivește. Este foarte clar", s-a răstit judecătorul.

Sentința, o amendă de 3.600 de euro și patru luni și jumătate de închisoare, nu este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel