Austria. Un român, căutat în toată Europa, s-a ascuns sub duș, la vederea polițiștilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un român, căutat în toată Europa, s-a ascuns sub duș, la vederea polițiștilor
Austria. Un român, căutat în toată Europa, s-a ascuns sub duș, la vederea polițiștilor

Anchetatorii de la Oficiul Poliției Criminale de Stat din Viena, miercuri dimineață, au reușit să localizeze un bărbat, de origine română, căutat internațional.

Suspectul român era căutat de justiția poloneză de un an bun. Când ofițerii de la Oficiul Poliției Criminale de Stat din Viena au încercat să-l aresteze pe suspectul român, acesta a încercat să se ascundă sub duș. 

Bărbatul, un român de 53 de ani, era căutat de justiția poloneză din ianuarie 2021, sub suspiciunea de fraudă comercială gravă. Suspectul român a fost dus la un centru de detenție, scrie  kurier.at.

Un alt român, care lucra ca și îngrijitor, a folosit banii bătrânului pentru jocuri online.

 

Austria. Un îngrijitor român a folosit banii bătrânului pentru jocuri online: Pagube de mii de euro

 

Un tânăr îngrijitor român din Austria a cheltuit mii de euro pentru jocuri online, totul folosind cardul bătrânului. Pagubele se ridică la mii de euro.

Un tânăr român, de 26 de ani, a efectuat mai multe plăți pentru jocurile sale online, folosind cardul de credit al unei persoane, în vârstă de 77 de ani. Faptele s-au petrecut în perioada 13-17 ianuarie 2022, iar pagubele se ridică la câteva mii de euro.

Românul, de 26 de ani, era responsabil de îngrijirea unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din localitatea Liezen, Stiria, încă de la începutul anului. În cadrul activităților de îngrijire, tânărul a avut acces și la cardul de credit al acestuia.

După ce bărbatul de 77 de ani a fost adus la spitalul din Schladming, pe 13 ianuarie 2022, tânărul de 26 de ani a început să joace un joc online prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. Acesta a făcut mai multe plăți cu cardul de credit al bătrânului de 77 de ani, pentru a avansa în joc.

În cele din urmă, îngrijitorul a început să joace mai multe jocuri online, pe care le-a plătit tot cu cardul de credit al bătrânului. Când limita cardului de credit a fost atinsă, la 17 ianuarie 2022, instituția financiară a blocat cardul. După ce inițial a negat plățile, îngrijitorul a mărturisit, într-un final, că a folosit cardul de credit al bătrânului de 77 de ani, scrie meinbezirk.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel