Austria. Un ROMÂN căutat cu DISPERARE de părinți și prieteni, găsit MORT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cătălin Sustrean, românul în vârstă de 20 de ani dispărut într-un mic orăşel din Austria, a fost găsit mort într-o vie ce aparţine companiei pentru care lucra.

Cătălin a dispărut miercuri, 2 octombrie 2019, atunci când mama lui l-a lăsat acasă, în oraşul Krems an der Donau din Austria. A fost pentru ultima dată când cineva l-a văzut în viaţă pe Cătălin. Ulterior, tânărul a dispărut de acasă şi a fost căutat cu disperare de părinţi şi de prieteni.

Oamenii au reclamat dispariţia la Poliţie şi au lansat un apel pe Facebook pentru cei care l-ar putea cunoaşte pe Cătălin. Din nefericire, ieri după-amiază, tânărul român dispărut în Austria a fost găsit mort, într-o vie de la marginea oraşului, informează Observator.

Mama lui Cătălin a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a aflat că fiul ei a fost găsit fără viaţă. De asemenea, prietenii lui Cătălin au postat numeroase mesaje de adio pe reţelele de socializare.

„Toți cei care te-am cunoscut am așteptat o veste bună de la părinți tai, să spună că te-au găsit și ești bine, dar am primit o veste rea. Dumnezeu să odihnească”, a scris Luminiţa pe Facebook.

Tatăl lui Cătălin a anunţat că, împreună cu câţiva prieteni, a reuşit să urgenteze ancheta poliţiştilor austrieci pentru a afla cauza morţii lui Cătălin. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar astăzi medicii legişi vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morţii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel