Austria. Un român a lovit o femeie pe stradă, apoi s-a năpustit asupra polițistei care a intervenit să-l încătușeze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 44 de ani a opus o rezistență masivă în timpul arestării: o polițistă a fost rănită după ce românul a lovit-o în momentul în care  fost pus în aplicare mandatul de arest, în Graz, districtul Lend din Austria.

O rusoaică în vârstă de 27 de ani care locuiește în Graz a anunțat miercuri dimineață la poliție că a fost lovită cu pumnul în față de o persoană necunoscută în Volksgartenstraße.

În timpul căutărilor, un suspect în vârstă de 44 de ani a fost găsit în Volksgartenpark de către o patrulă de poliție.

 

Austria. Un român a lovit o femeie pe stradă, apoi s-a năpustit asupra polițistei care a intervenit să-l încătușeze

 

Bărbatul a fugit, dar a fost ajuns din urmă și imobilizat de către polițiști. "Românul a opus o rezistență masivă, astfel că a fost nevoie să i se pună cătușele", au precizat ofițerii.

În timpul arestării, o polițistă a suferit o ușoară rană la mână. Bărbatul a fost dus la centrul de detenție al poliției din Graz, iar motivul pentru care a acționat nu a fost încă stabilit. Polițista a trebuit să iasă din serviciu.  

 

Vezi mai departe:


Accident de muncă în Austria. Român, dus de urgență la spital după ce a fost prins sub doi baloți imenși, la o fermă de cai

 

Doi baloți, fiecare cântărind 400 de kilograme, s-au desprins și au căzut peste un român de 39 de ani. Accidentul de muncă s-a petrecut la Thennenberg, în Austria.

Un bărbat român de 39 de ani a fost grav rănit în timp ce lucra. Accidentul datează din data de 5 noiembrie. Bărbatul se afla într-o hală, în jurul orei 16.00, împreună cu un alt coleg de muncă, pentru a transporta baloți de fân pentru cai cu un încărcător frontal. Pentru a face acest lucru, colegul său folosea o mașină de lucru pe care se aflau doi baloți de fân, fiecare cântărind aproximativ 400 de kilograme. 

Din motive necunoscute, doi dintre baloții de fân rămași în hală (patru baloți fuseseră stivuiți anterior unul peste altul, n.r.) au căzut peste bărbatul de 39 de ani și l-au rănit grav. Puțin mai târziu, victima chiar și-a pierdut cunoștința pentru o scurtă perioadă de timp. Un călăreț care se afla de față a alertat imediat serviciile de salvare.

La ora 16.48, patrula de poliție Weissenbach 1 a fost chemată și ea la ferma de armăsari. Sarcina a fost de a asigura aterizarea elicopterului de urgență C3. Polițiștii au ajuns la locul accidentului în același timp cu elicopterul, ambulanța Crucii Roșii Weissenbach/Triesting era deja acolo și se ocupa de acordarea primului ajutor bărbatului.

Românul rănit a fost transportat de urgență cu un elicopter la Spitalul Regional Wiener Neustadt, cu suspiciuni de multiple leziuni interne. Nimeni altcineva nu a fost găsit vinovat. Procuratura din Wiener Neustadt a fost informată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel