Austria. Un șofer ROMÂN de TIR cere AJUTOR în LACRIMI dintr-o parcare. A făcut ACCIDENT, nu mai are BANI, iar patronul l-a lăsat BALTĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Un şofer român de TIR a cerut ajutorul pe grupurile camionagiilor, dintr-o parcare din Austria. El spune că a fost implicat într-un accident şi nu mai are bani să ajungă acasă, iar patronul firmei pentru care lucrează l-a lăsat baltă, nu răspunde la telefon.

Mai mulţi colegi ai românului au luat legătura cu el, după ce s-a specula tiniţial că e vorba despre un escroc care vrea să profite de spiritul de solidaritate al şoferilor români din Europa.

„Buna seara... fac aceasta postare in legatura cu domnul care zicea ca a avut un accident si datorită faptului că au apărut 1000 de variante, unii zic ca nu e adevarat, alții ca da, as ruga un coleg care trece prin zona respectivă doar sa intre 2 minute sa verifice care ii cu adevărat situatia!
Sincer mi se par cam dubioase pozele și ca firma este radiată !
Toți ne-am străduit sa ajutam cum putem , sa distribuit pe toate grupurile ! Alți sa trm bani omului in cont ????????????
Domnu Viorel a sunat la un prieten din poliție ! Deci...
Vreau sa mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit in număr record in ajutor ! oameni care mai scriu și doresc să-l ajute pe acest domn !
Stima și respect ptr voi oameni buni ! ❤️❤️❤️????????????", a fost postarea care a declanşat un val de reacţie şi de confirmări a situaţiei şoferului.

Acesta a trimis două fotografii cu camionul, iar mai mulţi şoferi au anunţat că au vorbit cu el la telefon şi totul e adevărat: „Da este adevărat e nr lui aici omu nu vrea bani plânge, vrea doar mâncare atât !!!”, a scris un şofer care a vorbit cu el, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel