Austria. Un șofer român de TIR a provocat un accident teribil. O femeie se zbate între viață și moarte

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

O femeie a fost găsită aproape moartă în cabina TIR-ului unui şofer român care a răsturnat camionul, în Austria. Accidentul a avut loc duminică seara şi peste 90 de pompieri şi cadre medicale au intervenit la faţa locului.

Un grav accident de circulație grav a avut loc cu puțin înainte de ora 18.30, duminică, șoferul unui camion articulat românesc pierzând controlul volanului pe L154, în Biedermannsdorf, într-o curbă. Semiremorca încărcată cu 20 de tone de fructe și legume a intrat în șanț și s-a răsturnat.

În cabina camionului răsturnat salvatorii au găsit un bărbat și o femeie.

„Pasagerul a fost rănit într-un grad nedeterminat iniţial și a trebuit să fie salvat rapid. Șoferul a fost, de asemenea, rănit, dar era pe picioare şi comunica”, au spus autorităţile.

Pompierii au tăiat parbrizul cu un fierăstrău special și au eliberat-o pe femeie din cabina șoferului. 

„Ambii pacienţi au fost predaţi echipei de urgenţă pentru îngrijiri suplimentare", a declarat şeful pompierilor, potrivit Observator.

După primul ajutor, femeia a fost transportată într-un spital cu elicopterul de urgență, în timp ce șoferul a fost dus la spital cu ambulanța.

Timp de câteva ore, pompierii, susținuți de polițiștii prezenți, au descărcat încărcătura camionului, abia atunci a putut avea loc recuperarea efectivă TIR-ului. Peste 100 de oameni au participat la acţiunea de deblocare a drumului, care a fost închis mai mult de 8 ore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel