Austria. Un șofer ROMÂN a fost ABANDONAT de conaționali cu duba STRICATĂ: „Știm să batjocorim! Dar nu știm să ajutăm!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un șofer român povestește ce a pățit timp de 8 ore pe o bandă de urgență de pe o autostradă din Austria. Louis spune că i s-a stricat duba pe care o conducea și multe mașini cu numere de România au trecut pe lângă el, însă niciunul nu a oprit ca să-l ajute. Totodată, românul postase și mesaje pe grupurile de Facebook pentru ajutor, însă nici de acolo nu a primit niciun răspuns. 

„Salutare din nou dragi colegi. După cum poate ați observat unii dintre voi, azi am avut parte de o nenorocire cu mașina mea și am cerut ajutor pe grup prin 2 postări. Prea putini au decis sa ma ajute, chiar și cu un sfat sau recomandare.

E normal, în miezul zilei toți lucram și nu stam pe Facebook pentru ca îmi place sa cred ca suntem șoferi responsabili.
DAR! De la 08:29 și pana la 16:47 am fost pe banda de urgenta pe A1 lângă Salzburg, pe avarii și cu capota deschisa. În tot acest interval au trecut nenumărate mașini de RO, colegi de-ai noștri, de-ai mei... Doar 2 au oprit și doar 1 și-a asumat împreună cu mine riscul sa ma tracteze de acolo 4,5 km pana la o parcare lângă un supermarket.

Ăștia suntem... Știm sa batjocorim, sa radem de necazul altora, sa ignoram, sa bârfim și sa mințim... Dar nu știm sa ajutam!

Mulțumesc din suflet colegului Petrescu Claudiu șofer pe B 115 UCI pentru ajutorul acordat și pentru ca și-a asumat riscul unei posibile amenzi. M-a luat mai mult cu japca de acolo eu încercând sa ii explic ca dacă suntem prinși luam amenda. Un om cu un caracter deosebit!", a scris Louis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel