Austria. Trei români s-au bătut și s-au tăiat cu CUȚITELE, la cantina socială

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Trei români au fost personajele principale ale unui scandal monstru care a avut loc în districtul Linz-Land din Austria. Aceștia s-au întâlnit pentru a consuma alcool la cantina socială. 

Cei trei cetățeni români au vârste de 28, 33 și 43 de ani. Aceștia s-au întâlnit la cantina socială din Traun în noaptea de sâmbătă, 31 iulie, pentru a bea împreună.

În jurul orei 05:30, individul de 28 de ani și cel de 43 de ani s-au certat în bucătărie, motiv pentru care cel de-al treilea român, cel de  33 de ani a părăsit incinta și a ieșit în stradă.

În cursul disputei din bucătărie, se spune individul de 43 de ani l-a amenințat pe tânărul de 28 de ani cu un cuțit de bucătărie, spunându-i că-l va omorî. Victima a reușit să smulgă cuțitul de la făptuitor și să-l arunce pe fereastră pe un balcon. După aceea, cei doi au ieșit pe stradă. Acolo cearta a continuat, cel mai în vârstă luând din nou cu el un cuțit de bucătărie din bucătăria comună.

Atacatorul se apără

Potrivit declarațiilor, "cuțitașul" spune că a făcut asta pentru că se temea că va fi lovit de ceilalți doi. Potrivit celor mai tineri din încăierare, individul de 43 de ani a încercat de mai multe ori să-l înjunghie pe tânărul de 28 de ani, care însă a reușit să evite loviturile de cuțit. Drept urmare, între cei mai tineri și cel mai în vârstă s-a produs o luptă, iar românul de 33 de ani l-a lovit pe atacatorul cu cuțitul, cu o lamelă de lemn.

Din cauza alcoolismului considerabil al tuturor celor trei participanți (2,04-2,66 la mie), problema a fost complet neclară în dimineața următoare, deoarece toți participanții au făcut declarații contradictorii și confuze. Toți cei implicați și martorii au fost audiați duminică, 1 august, iar majoritatea au mărturisit. Toți cei trei bărbați au fost răniți în incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel