Austria. Șofer român, accident spectaculos în Innsbruck: o mașină s-a răsturnat în albia răului Inn

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un șofer român a provocat un accident rutier spectaculos în Innsbruck. Mașină, răsturnată în albia răului Inn
Austria. Un șofer român a provocat un accident rutier spectaculos în Innsbruck. Mașină, răsturnată în albia răului Inn

Un român în vârstă de 24 de ani a provocat un accident grav în Austria. Incidentul s-a petrecut ieri seara, în jurul orei 19.00, pe Hallerstrase din Innsbruck. O mașină a căzut în râul Inn, iar un bărbat a fost rănit. Pompierii au recuperat cu greu mașina de pe albia râului. 

Marți seara, un cetățean român, de 24 de ani, care locuiește în Innsbruck, și-a condus mașina spre vest, pe Hallerstrasse. În spate lui se afla un șofer britanic, de 58 de ani, care locuia la Innsbruck.

Potrivit polițiștilor, tânărul român, de 24 de ani, la un moment s-a deplasat dreapta fără a semnaliza. Ciocnirea celor două mașini s-a produs în unghi drept, provocând rotirea ambelor vehicule.

Vehiculul bărbatului de 58 de ani a fost aruncat peste banda din sensul opus și catapultat mai departe peste trotuar, iar de acolo în tufișuri. În cele din urmă, mașina s-a oprit pe albia râului Inn, scrie tirol.orf.at.

Pompierii profesioniști din Innsbruck au recuperat, cu greu, mașina accidentată din albia râului Inn. Din automobil a fost scos și șoferul rănit.

Al doilea vehicul implicat în accident a fost, de asemenea, aruncat pe banda din sensul opus, unde s-a oprit. Primii, la fața locului, au ajuns medicii și pompierii, care l-au salvat pe șoferul din din mașina, care a ajuns în albia râului Ihh. Bărbatul a primit ajutor medical la fața locului, apoi a fost transportat la spital. Ambilor șoferi li s-a făcut câte un test de alcoolemie, care au fost negative. Hallerstrasse a fost redeschisă circulației la ora 20:26.

Un al cetățean român a fost implicat în două spargeri de bancomate în Burgenland și Styria.

 

Austria. Un român implicat în două jafuri din bancomate a scăpat de închisoare. Cum i-a convins hoțul pe magistrați

 

Bărbatul și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare în arest. La procesul său din Eisenstadt, infractorul român, condamnat anterior, care a executat doi ani de închisoare necondiționată, a acceptat sentința.

97.000 de euro se aflau în bancomatul pe care o bandă de români a vrut să îl golească în Pama, în urmă cu aproape trei ani. În acest scop, inculpatul le-a pus la dispoziție infractorilor explozibili cu care aceștia să arunce în aer bancomatul.

"Eu am rămas în Ungaria, iar colegii mei au plecat în Austria. Dar bineînțeles că urma să primesc și eu o parte din pradă", a explicat cu părere de rău românul, acum în vârstă de 40 de ani, în prezența familiei sale, în fața Tribunalului Regional Eisenstadt. Dar jaful a eșuat, deoarece hoții au fost deranjați de trecători. Bărbații au plecat fără să fi obținut niciun ban, relatează krone.at.

Un an mai târziu, infractorii au lovit din nou, de data aceasta în Styria. "Pentru că aveam datorii față de două dintre persoanele implicate, m-au rugat să le fac rost de explozibili speciali și de data aceasta pe gratis", a povestit românul.

Inculpatul a plecat în Moldova și a făcut ceea ce i s-a cerut. În acest mod, complicii săi au reușit să arunce în aer bancomatul și au furat 155.420 de euro. Dar bucuria hoților a fost de scurtă durată, deoarece, la scurt timp după aceea, au fost încătușați. Pentru că a contribuit doar la comiterea infracțiunii și a mărturisit, românul de 40 de ani a scăpat cu doi ani fără să fie condamnat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel