Austria. ROMÂNI, SPULBERAȚI cu MAȘINA de un cuplu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un cuplu de irlandezi, amândoi în vârstă de 29 de ani, din Austria, este acuzat de dublă tentativă de omor, după ce cei doi au intrat cu maşina în trei români care mergeau pe marginea drumului. Doi dintre români au fost loviţi în plin, unul dintre ei fiind încă în comă şi medicii nu ştiu dacă îşi va mai reveni vreodată.

Conform kleinezeitung.at, evenimentul a avut loc în data de 28 octombrie 2018 după ce cuplul ar fi avut o altercație cu cei trei români într-un club din Liezen. Românii i-ar fi bătut până la sânge pe irlandezi și au plecat din club, mergând pe marginea șoselei. 

Citește și Austria: Românca ACUZATĂ că și-a ucis soțul MILIONAR, preocupare INEDITĂ în închisoare

Înfuriați, irlandezii s-au urcat în mașină și au luat-o pe urmele românilor. I-au găsit mergând pe marginea drumului și a intrat cu mașina în ei, unul dintre români fiind grav rănit aflându-se și în ziua de astăzi în comă. 

La procesul care a avut loc ieri, cei doi inculpați s-au contrazis unul pe celălalt și s-au învinuit reciproc pentru ideea de a intra cu mașina în cei români. Acuzatul a negat tentativa de omor: „Am vrut să-l prind cu oglinda pe o parte, nu să îi omor”.

Citește și Un austriac s-a SPÂNZURAT de un pod înainte de a se căsători cu o ROMÂNCĂ (VIDEO)

Judecătorul nu i-a crezut, astfel că irlandezul a primit o pedeapsă de 16 ani de închisoare, iar femeia care l-a insigat a primit 14 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel