Austria. Româncă, bătută și amenințată cu moartea de iubitul irakian. Femeia a fugit în România de frică

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Româncă din Austria, bătută și amenințată cu moartea de iubitul irakian
Româncă din Austria, bătută și amenințată cu moartea de iubitul irakian

O femeie a fugit din Austria, după ce a fost amenințată cu moartea de iubitul său, un irakian de 37 de ani.  

O româncă în vârstă de 43 de ani a fost nevoită să-și lase în urmă viața pe care și-o făcuse în Austria, de frica fostului ei iubit, un irakian de 37 de ani. Bărbatul a lovit-o și a amenințat-o cu moartea. Deși a fost prins și condamnat, românca a preferat să plece în țară, cât mai departe de el, potrivit publicației vol.at

Totul s-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an, în Hohenems, un oraș din statul austriac Vorarlberg, din districtul Dornbirn.

Românca a scăpat de furia iubitului său cu ajutorul trecătorilor 

 

După ce timp de jumătate de an cei doi au format un cuplu, gelozia constantă a irakianului a devenit o problemă atât de serioasă, iar românca în a decis să se despartă.

Bărbatul s-a înfuriat atât de tare, încât a urmărit-o zi de zi, amenințând că o va tăia cu o lamă de ras. Într-o zi, irakianul a vrut să intre în mașină, i-a sfâșiat jacheta, și a lovit-o cu piciorul. Femeia a cerut ajutorul trecătorilor care au chemat poliția și astfel a scăpat nevătămată. 

În timpul procesului, irakianul a afișat o atitudine relaxată, nu a vrut să comunice cu judecătorii nimic, dar în schimb a zâmbit ironic tot timpul.

La aflarea condamnării, acesta a transmis judecătorului doar atât: ”Dacă asta te face fericit…”. Bărbatul, care este recidivist, a fost condamnat 13 luni de închisoare cu executare, având drept la apel.

Femeia s-a întors în România și a transmis, prin intermediul avocatului, că nu vrea bani ca despăgubiri, ci doar să nu mai aibă de-a face cu bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel