Austria. Român, implicat într-un caz şocant de pedofilie: Fetița avea doar 12 ani când a fost abuzată brutal. Detalii din anchetă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Autorităţile din Austria au scos la iveală un caz şocant de pedofilie, în care a fost implicat un român. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, de loc din judeţul Maramureş care a abuzat o copilă de 12 ani, o lungă perioadă de timp.

Magistraţii tribunalului din Viena au decis să îl condamne la 7 ani în spatele gratiilor şi au cerut autorităţilor române să colaboreze pentru că individul să îşi ispăşească pedeapsa în ţara noastră.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani este din Baia Mare şi a fost trimis în spatele gratiilor de autorităţile austriece printr-o decizie definitivă dată la un an după comiterea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, în anul 2017 bărbatul ar fi abuzat o copilă în vârstă de 12 ani şi ar fi filmat-o fără să ştie în timp ce întreţineau relaţii sexuale.

 

Într-o servietă, un aparat de electroşocuri

 

Mai mult decât atât, într-o servietă, poliţişti au găsit şi un aparat de electroşocuri, care arăta ca o pensulă de machiaj.

În legislaţia austriacă, astfel de obiecte sunt considerate arme şi trebuie declarate, informează Știrile PRO TV. În caz contrar, deţinerea lor este ilegală. Acum, autotitatile din Austria au cerut ca individul condamnat să fie transferat într-o închisoare din România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel