Austria. Român, implicat într-un accident grav după ce a evitat 3 căprioare. Mașina sa a ars ca o torță

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român din Austria și-a făcut praf mașina, după ce s-a izbit de un copac și a luat foc. 

Un român rezident în Austria a fost implicat într-un accident de circulație, după ce i-au ieșit trei căprioare în față. Mașina în care se afla a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un copac.  

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut pe 25 august, în jurul orei 03.00 A.M. Românul în vârstă de 50 de ani, rezident în Stiria, mergea cu mașina pe o stradă din apropierea satului Weißenbach din municipiul Steinbach am Attersee, când, la un moment dat, trei căprioare i-au ieșit brusc în față.

Bărbatul a tras din reflex de volan spre dreapta pentru a evita o coliziune și a ieșit de pe șosea. Vehiculul s-a blocat între doi copaci, chiar în fața malului unui mic pârâu. Imediat din partea din față a mașinii a început să iasă fum. Șoferul a ieșit mașină nevătămat, însă nu a putut să anunțe serviciile de urgență din cauza faptului că nu avea semnal.

Aproximativ 20 de minute mai târziu, un șofer care a trecut prin zonă l-a transportat pe român în direcția Bad Ischl, într-o zonă în care a prins semnal și a putut informa serviciile de urgență. 

Între timp, mașina a luat foc și a ars complet.

Recuperarea vehiculului va fi efectuată cu un vehicul cu macara pe parcursul zilei, potrivit unui comunicat al poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel