Austria. Român, găsit într-o mașină care s-a izbit de zidul unei mănăstiri: Nu se știe cine era la volan

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O mașină, în care se afla un român, s-a izbit din plin de zidul unei mănăstiri din Wilhering, Austria. Șoferul, în stare de ebrietate, a afirmat că nu el se afla la volan, ci o altă persoană, care a fugit.

Un șofer s-a izbit cu mașina de zidurile Wilhering Abbey în ajunul Crăciunului, în jurul orei 21:45. Anterior, el a dărâmat mai mulți piloni de beton. Nu este foarte clar cine conducea mașina. 

Cu mașina în zidul mănăstirii

 


Poliția a găsit la locul accidentului un român de 24 de ani, dar acesta a declarat că nu el a condus mașina, ci un prieten care a fugit.

Românul părea vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Poliția i-a retras permisul de conducere pentru moment.

Mașina implicată în accident a trebuit să fie recuperată de pompieri.

Un lanț masiv de barieră, care separă trotuarul de carosabil în această zonă, a rămas prins în pasajul roții mașinii în timpul accidentului, ceea ce  a îngreunat munca pompierilor, relatează Krone.

În aceeași zi, un alt român, de 35 de ani, a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un gard în localitatea Alunu, județul Vâlcea.

Român de 35 de ani, mort după ce a intrat cu motocicleta într-un gard

 

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc pe un drum județean în localitatea Alunu.

Din primele informații ale polițiștilor, se pare că bărbatul de 35 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe Drumul Județean 605 C, ar fi pierdut controlul acesteia intrând într-un gard.

În urma impactului, bărbatul a murit, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel