Austria. Român de 54 de ani, arestat după ce o adolescentă de 16 ani a fost găsită moartă într-un apartament din Viena

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițiștii au descoperit o tânără de 16 ani moartă într-un apartament din Viena-Fünfhaus. Un român de 54 de ani a fost arestat. Acesta a declarat că a dus-o pe adolescentă la el acasă în seara precedentă și că a consumat droguri cu ea, după care fata și-a pierdut cunoștința.

Potrivit presei din Austria, românul a alertat el însuși serviciile de urgență pentru că adolescenta căzuse inconștientă. Din păcate, ajutoarele sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a o salva pe fată. Întrucât inițial echipa de omucideri nu a putut exclude posibilitatea unui act criminal, bărbatul a fost arestat.

Acesta a declarat că se întâlnise cu adolescenta în seara precedentă și că o dusese pe fată la apartamentul unei rude. Aceștia consumaseră cocaină împreună și întreținuseră relații sexuale consimțite.

O examinare post-mortem preliminară nu a relevat niciun semn de implicare a unei terțe părți. Se așteaptă încă un raport toxicologic, precum și o analiză a informațiilor furnizate de proprietarul apartamentului.

Suspectul locuiește în prezent într-o cameră din apartamentul rudelor sale de lângă Auer-Welsbach-Park. Rudele - un cuplu - au fost probabil prezente în momentul morții adolescentei. Cel puțin erau acolo când românul a alertat poliția. Cu toate acestea, este puțin probabil ca acestea să fi fost la curent cu ceea ce s-a întâmplat în cameră.

Românul se afla în arest și urmează să fie interogat în cursul zilei de astăzi. Apoi se va decide dacă se va solicita sau nu arestul preventiv. Rudele sale vor fi, de asemenea, interogate.

Suspectul este cunoscut de poliție, dar nu pentru infracțiuni legate de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel