Austria. ROMÂN, condamnat după ce a BĂTUT, BICIUIT și VIOLAT de mai multe ori o femeie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la 10,5 ani de închisoare după ce ar fi ademenit și ar fi violat o femeie, în Viena, Austria.

Potrivit wien.orf.at, totul s-a întâmplat în seara zilei de 24 aprilie 2018, la stația de metrou Philadelphiabrücke. După ce ar fi intrat în vorbă cu ea și ar fi invitat-o la un pahar de băutură în barul surorii sale din Viena-Liesing, românul a blocat ușa, iar femeia a înțeles că ceva nu este în regulă.

Apoi a fost bătută crunt, cu pumnii și cu un bici și violată de mai multe ori. Urletele ei nu au fost auzite de nimeni.

Conform acuzațiilor, românul ar fi bătut-o repetat până la ora 4:00 dimineață, uneori chiar și cu un bici. Conform rechizitoriului, omul ar fi violat femeia de trei ori în această perioadă.

Ea a suferit răni grave, mai multe oase faciale – inclusiv maxilar – au fost rupte, a pierdut un incisiv, coaste rupte și a suferit numeroase contuzii. Toate acestea au fost consemnate de un medic legist, imediat după ce femeia a reușit să fugă și să ajungă la spital în condiții foarte grave.

 

I-a băgat dușul în gură

 

La începutul procesului, românul a pledat parțial vinovat. Bărbatul a declarat în fața judecătorului, în primă instanță, că i-a aplicat cinci până la șase palme, nimic mai mult. Ba mai mult, ar fi declarat că toate semnele ar proveni de la faptul că femeia a alunecat în duș și a suferit răni din acest lucru.

„După ce am bătut-o, am vorbit cu ea frumos și am simțit-o ca o prietenă”, a declarat el.

Femeia a povestit însă că, pentru a nu putea striga, i-a băgat dușul în gură.

 

A lăsat-o la metrou

 

Medicul legist a adus explicații: „Leziunile au fost extrem de grave, și nu pot fi explicate printr-o simplă cădere”.

El a subliniat faptul că „actul sexual consensual nu ar fi fost posibil din cauza leziunilor grave, care au provocat dureri foarte mari.”

La ora 12.30, femeia l-a rugat pe agresorul ei să o ducă la doctor. Acesta a dus-o la metrou și a dispărut. Victima a cerut imediat ajutor și a fost dusă urgent la spital, acolo unde a și făcut denunțul și a dat semnalmentele românului și a locului unde s-au întâmplat ororile.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel