Austria. Român, acuzat că și-a bătut vecina, se apără: „Nu-i place că venim din România“

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Judecătoria districtului Dornbirn are pe rol un caz de violență între vecini, eveniment care a avut loc anul trecut, chiar de Crăciun.

 

 

Evenimentul a avut loc într-un bloc rezidențial din Unterland. Un locuitor din bloc, o femeie de 55 de ani, a fost deranjată de vecinii săi zgomotoşi, o familie de români. „M-am dus la ei și am sunat la sonerie. Când bărbatul a deschis ușa, l-am întrebat dacă nu poate sărbători în linişte".

Drept răspuns, femeia ar fi primit un pumn și ar fi fost scuipată şi insultată. „De la incident am atacuri de panică şi dureri de cap în fiecare zi. Mai ales când aud vocile acestei familii”, susține femeia de 55 de ani, potrivit vn.at

„Pur și simplu nu-i place familia mea pentru că venim din România“

 

Vecinul, un român de 54 de ani, respinge acuzaţiile şi susţine că este nevinovat. „Sunt nevinovat și un om corect! Nu am lovit-o niciodată pe această femeie. Pur și simplu nu-i place familia mea pentru că venim din România. Se plânge mereu de ceva! De exemplu, pe câinele meu care latră! Dar nu am câine! De asemenea, nu arunc țigări pe jos", spune românul acuzat.

Lucrurile sunt dificile, deoarece nu există martori, cu excepția familiei acuzatului, care se afla în cameră, în momentul scandalului. Judecătorul a invitat familia acuzatului ca martori la următoarea ședință.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel