Austria. Rezultatele preliminare ale autopsiei în cazul Gabrielei, ucisă de soț în fața copiilor, făcute publice

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al parchetului public din St. Pölten, Leopold Bien, a făcut astăzi public rezultatul preliminar al autopsiei în cazul româncei Gabriela P. care a fost ucisă, miercuri seară, de soțul ei, Nicolae.

Potrivit noen.at, Gabriela a fost înjunghiată de mai multe ori în zona superioară a corpului și a gâtului. Raportul confirmă versiunea apropiaţilor, care spun că Gabrielei i-a fost tăiat gâtul de către soţul ei.

„Cunosc familia și sunt profund zguduit”, a declarat primarul Ybbs, Alois Schroll (SPÖ), către APA.

Citește și Austria: Gabriela, ucisă de soț de față cu copiii. „Am făcut-o din GELOZIE!"

Apelul a fost dat după ora 20:00, când unul din cei doi copii a sunat la 911 și a strigat panicat la telefon: „O omoară pe mamă, o omoară pe mamă".

Poliția a ajuns imediat la fața locului, însă a fost prea târziu: Gabriela era cu gâtul tăiat și avea mai multe lovituri de cuțit. Făptașul, propriul soț, Nicolae T., a ucis-o pe româncă chiar în fața fiului lor, în vârstă de 16 ani. Fiica cea mai mare din prima căsătorie a lui Nicolae, care a fost tratată de Gabriela ca pe propriul copil, era și ea acasă și a trebuit să experimenteze groaza.

 

Gelozia, motiv de crimă

 

Oe24.at, spune că în cuplu au existat câteva probleme grave cu privire la meseria femeii de ceva vreme. În birou, Gabriela ar fi fost de multe ori intimidată de către un colegi, așa că românca mergea acasă foarte deprimată. Prin urmare, soțul a implorat-o pe Gabriela să renunțe la slujbă.

Dar femeia a continuat să lucreze la birou. Aparent, soțul nu a găsit alt motiv decât faptul că trebuie să aibă un interes pentru un coleg sau chiar o aventură. Gelozia a crescut din ce în ce mai mult, incluzând insulte și respingeri. Până când a existat chiar o separare: nu mai dormeau de ceva timp împreună. Atunci situația a explodat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel