Austria. Preot, BĂTUT de patru cerșetori români

Liviu Ludovic / 20 mar 2019, 09:29 Salveaza PDF Comentarii

Un preot din orașul austriac Salzburg a fost agresat de patru cerșetori români, după ce acesta le-a cerut să înceteze scandalul din fața bisericii unde slujea.

Scena incredibilă s-a petrecut în dimineața zilei de 16 martie 2019, atunci când un preot de 46 de ani a mers la poliție și a spus că a trebuit să-și oprească activitatea pe care o avea din cauza a patru cerșetori români care se certau și vorbeau foarte tare în fața bisericii, situată în orașul Salzburg.

Ieșit să calmeze situația, a fost agresat și rănit de unul dintre cei patru certăreți, relatează ziarulromanesc.at. 

Potrivit investigațiilor inițiale și a declarațiilor celor implicați, "circul" din fața bisericii era făcut de o femeie de 26 de ani și trei bărbați cu vârste de 26, 28, respectiv 46 de ani, care ulterior s-au dovedit a fi de cețățenie română.

Deoarece disputa a fost auzită în biserică, preotul a ieșit să vadă ce se întâmplă. Preotul i-a rugat să înceteze scandalul, dar unul dintre ei l-a agresat, relatează aceeași sursă.

Potrivit însă declarației româncei de 26 de ani, ea a fost trasă de preot de păr, a căzut la pământ și s-a rănit destul de grav. Drept răspuns, soțul ei, de 28 de ani, l-a lovit pe preot în față.

Preotul însă a declarat polițiștilor că în timpul încercării sale de conciliere, el a fost împins și hărțuit de cei trei bărbați cerșetori, iar unul dintre ei l-a lovit. Femeia de 26 de ani, mai spune preotul, a căzut la pământ, dar sub nicio formă din cauza lui, iar femeia nu a fost în niciun caz lovită de el.

Polițiștii, ajunși la fața locului foarte rapid, au calmat disputele și i-au dus pe toți cei implicați la secția de poliție pentru interogatoriu. Niciunul dintre participanți nu a avut nevoie de internare în spital. Ancheta pentru clarificarea faptelor este în curs de desfășurare.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26