Austria. Polițiști solicitați să intervină într-un scandal, atacați de o româncă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 33 de ani a fost arestată după ce i-a atacat pe polițiștii care au fost solicitați să intervină în cazul unui scanda izbucnit într-o locuință din  St. Veit, Austria. Femeia era într-o avansată stare de ebrietate.

La data de 25 decembrie 2021, în jurul orei 23.00, polițiștii Postului de Poliție St. Veit au fost chemați la un apartament din St. Veit, deoarece fusese semnalată o tulburare de zgomot. Cu toate acestea, nimeni nu bănuia ce îi aștepta pe ofițeri.

După sosirea ofițerilor, o femeie prezentă acolo a refuzat să își dezvăluie identitatea și, în ciuda mai multor avertismente, a acționat extrem de agresiv împotriva ofițerilor.

Polițiști solicitați să intervină într-un scandal, atacați de o româncă

 

Cetățeanul român, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat de către polițiști, timp în care a încercat de mai multe ori să îi lovească pe polițiști cu pumnii și să se elibereze din imobilizare.

Folosind forța fizică, femeia de 33 de ani a fost pusă la pământ și arestată.

Testul de alcoolemie a fost pozitiv. Ea va fi denunțată la procuratura din Klagenfurt, potrivit 5min.at.

Un bărbat i-a amenințat cu moartea pe polițiști

 

Și înainte de Crăciun au existat cazuri de polițiști atacați, în Austria. Un tânăr de 26 de ani s-a dezlănțuit într-un tren din Austria. Bărbatul a refuzat să poarte mască, iar, ulterior, i-a atacat și amenințat pe polițiști. 

Poliția din Carintia a organizat seara trecută o serie de verificări într-un tren de călători, care circula de la Salzburg la Klagenfurt. Persoanele care au sunat la poliție au anunțat că o persoană din tren se revoltă și are un comportament agresiv.

Trenul a oprit în gara Mallnitz la ora 20.00, iar polițiștii au fost informați că un pasager refuză să respecte normele de protecție privitoare la pandemie. Astfel, acesta nu purta masca și a devenit din ce în ce mai agresiv în vagonul restaurant, în special față de însoțitorul de tren.

În vagonul-restaurant, ofițerii care au intervenit l-au întâlnit pe bărbatul, care era din Slovenia,  dar locuia în Klagenfurt. Bărbatul era vizibil în stare de ebrietate și, după o scurtă conversație, a început să țipe la ofițeri.

Acesta nu a dat curs solicitărilor de a părăsi trenul. El a amenințat că îi va ucide pe polițiști și familiile acestora.

Slovenul nu a încetat comportamentul agresiv și, în ciuda amenințării cu arestarea, el a început să lovească un ofițer de poliție. În cele din urmă, a fost scos din tren și arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel