Austria. O ROMÂNCĂ a MURIT fulgerător la doar 18 ani: „Iubita noastră fiica Andreea Rodiana Fumu a dat ultima reprezentație pe scena vieții”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andreea Rodiana s-a stins fulgerător la 18 ani, când toată lumea credea că a învins cancerul. Durere nesfârşită la Iaşi, unde adolescenta va fi adusă acasă, pentru înmormântare. Mesaj cutremurător transmis de părinţi.

Andreea Rodiana Fumu, tânara în vârsta de 18 ani din Iaşi, eleva a Liceului Teoretic Dimitrie Cantemir, care a fost diagnosticata cu o forma grava de cancer, a pierdut lupta cu boala. Chiar daca s-a luptat ani de zile cu cancerul şi a urmat tratamente costisitoare şi de lungă durată în strainatate, vestea a venit ca un şoc pentru toţi cei care au cunoscut-o, au îndrăgit-o sau au ajutat-o, scrie BZI.

Pe 1 ianuarie 2019, Andreea Rodiana posta pe Facebook o fotografie plină de optimism, cu mesajul „2019, îmi suni promiţător!”

În ultimele luni, Rodiana părea ca a reuşit sa învingă boala care a chinuit-o atâta timp, afişându-se plină de viaţă, în fotografii, pe reţelele de socializare. Rodiana era internată într-o clinică din Viena, Austria, pentru tratament, când a murit, vineri seara. Părinţii ei au transmis un mesaj cutremurător, pe Facebook.

„Astazi, 04 octombrie 2019, iubita noastra fiica Andreea Rodiana Fumu a dat ultima reprezentatie pe scena vietii! De astazi, iubita noastra va cânta pe cea mai mare scena, sus în ceruri, în fata unui auditoriu inegalabil. Asa cum bine scria ea acum câteva luni în urma, ca a facut boala «sa plânga», a luptat în surdina ca un adevarat soldat disciplinat, executând fara tagada toate comenzile primite, fara sa se plânga, pâna la ultima suflare. Îti multumim, fetita noastra iubita, ca timp de 18 ani ne-ai ales sa iti fim parinti, pâna când Tatal Ceresc te-a chemat la El! Dorim sa multumim din suflet echipei medicale din Viena, care a fost alaturi de ea pâna la sfârsit, prietenilor din Viena, niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si nu în ultimul rând familiei, prietenilor, colegilor de serviciu, sefilor nostri care ne-au înteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor, celor care ati cunoscut-o si îndragit-o! Trupul ei neînsufletit va fi repatriat marti, 8 octombrie, si va fi depus la capela cimitirului "Sf.Vasile", iar înmormântarea va avea loc joi”, au anunţat părinţii adolescentei.

Andreea Rodiana Fumu fusese diagnosticată cu o formă rară de cancer osos, sarcom pelvin, cu metastaze pulmonare şi osoase.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel