Austria. Curier român, acuzat că i-a „livrat“ unei cliente o hărțuire sexuală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, care lucrează curier de colete, în Viena, este acuzat de hărțuire sexuală de una dintre cliente. Mai precis femeia spune că, atunci când i-a livrat un colet, ar fi a apucat-o puternic de fese.

Poliția din Viena a raportat în această săptămână o presupusă hărțuire sexuală. Acesta se referă la un incident care a avut loc la mijlocul lunii ianuarie în Leystraße din Viena-Brigittenau. O femeie a raportat la poliție că a fost hărțuită sexual de un curier în timpul livrării coletelor. După o scurtă conversație, acesta ar fi "ridicat-o pe femeie și a apucat-o intensiv de fese", potrivit raportului.

Austria. Curier român, acuzat că i-a „livrat“ unei cliente o hărțuire sexuală

 

Numai când aceasta s-a opus, bărbatul i-a dat drumul femeii. După ce femeia a depus o plângere la o secție de poliție, Biroul regional de poliție penală din Viena (Landeskriminalamt Wien-Außstelle Zentrum-Ost) a preluat investigațiile ulterioare. După investigații extinse, detectivii l-au prins pe suspect marți, în timp ce se afla în vehiculul său de livrare în Viena-Brigittenau.

Acesta a fost arestat la fața locului. Victima a putut să-l recunoască pe suspect fără niciun dubiu. După un interogatoriu, în care a mărturisit, cetățeanul român în vârstă de 28 de ani a fost eliberat.

Vezi mai departe

Curier român din Marea Britanie, revoltat după ce nu și-a mai primit salariul: „Nu ai timp să mergi nici la toaletă!”

 

Un șofer român, în vârstă de 29 de ani, susține că nu și-a primit salariul de la firma de curierat la care lucrează în Marea Britanie. 

Gigantul de livrare Amazon a lansat o „investigație urgentă” pe fondul mărturiilor că unii lucrători nu au fost plătiți în Marea Britanie. Situația pare să afecteze unii asociați de livrare Amazon angajați de firma terță CGC Couriers.

Această situație a apărut în luna ianuarie, când firma CGC Couriers a intrat în insolvență iar afacerile sale au fost preluate de Frank Ofonagoro, un administrator din Manchester.

„Nu ai timp să iei o pauză, trebuie să livrezi”

 

Unul dintre lucrătorii afectați, Ionuț Balaj, spune că i se datorează 1.500 de lire sterline salarii neplătite pentru luna decembrie. Tânărul de 29 de ani spune că a primit un mesaj pe WhatsApp de la compania sa de curierat la începutul acestei luni în care îi spunea să „stea pe loc” și că nu a fost plătit încă pentru munca lui din decembrie.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel