Austria. Cinci mașini de poliție pe urmele unui tânăr român. Urmărire ca-n filme pe zeci de kilometri care s-a încheiat într-un zid

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: nachrichten.at
Sursa foto: nachrichten.at

Un tânăr român, în vârstă de 18 ani, a fost urmărit de cinci mașini de poliție pe o distanță de aproximativ 60 de km, în zona urbană din Traun, districtul Linz-Land, Austria.

Tânărul român, care este șomer și nu are permis de conducere, își conducea seara BMW-ul pe B1, în Traun. Doi tineri de 20 de ani, de asemenea, cetățeni români, stăteau în mașină cu el. Șoferul a cumpărat vehiculul în urmă cu câteva zile, dar nu a fost înmatriculat pentru trafic, anunță nachrichten.at. Tânărul de 18 ani scoase plăcuțele de înmatriculare de pe una dintre mașinile pasagerilor săi și le-a atașat la mașina sa. 

Deoarece sistemul de iluminarea al mașinii sale nu era în regulă, poliția a încercat să oprească BMW-ul, însă șoferul a luat-o la goană. Cei trei tineri au fugit spre B139 și acolo spre Gaumberg cu o viteză mult prea mare. Tânărul în vârstă de 18 ani a mers prin  districtele Eferding și Grieskirchen până la Schärding. El a ignorat semafoarele roșii,  limitele de viteză și alte reguli de trafic.

 

Cinci mașini de patrulare au fost implicate în urmărire

 

Aventura românului s-a încheiat la aproximativ un kilometru de zona Schlögener Donau-Schlinge când a ieșit de pe drum și a aterizat într-un zid de piatră. Șoferul și cei doi pasageri ai săi au fost răniți ușor. Mașina a fost distrusă. 

Cinci mașini de patrulare au fost implicate în urmărire, care, potrivit poliției, s-a întins pe 60 de kilometri. Tânărul de 18 ani a fost reținut și urmează să fie cercetat pentru multe infracțiuni pe care le-a comis.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel