Austria. Bărbat, păcălit de două românce să arate unde ține banii. Alți șase români au intrat mascați peste el

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patru români au fost condamnați la închisoare în Austria, după ce au atacat și jefuit un bărbat în locuința sa din localitatea Wals, landul Salzburg. Victima chemase anterior două prostituate acasă, care apoi le-au spus hoților unde se află seiful cu bani.

Austria. Bărbat, păcălit de două românce să arate unde ține banii. Alți șase români au intrat și l-au jefuit 

Patru români au primit între doi ani și jumătate și cinci ani de închisoare într-un dosar finalizat marți, la tribunalul regional Salzburg. Cei patru fost condamnați pentru că au atacat și jefuit un bărbat din Wals, landul Salzburg. Victima fusese "turnată" de două prostituate care au crezut că este foarte bogat.

Austriacul a umblat în seif și a scos banii pentru a plăti prostituatele 

 

Cei patru bărbați au renunțat la apel, marți după-amiază, după ce a fost pronunțat verdictul. Aceștia au primit pedepse de doi ani și jumătate, trei, trei ani și jumătate și cinci ani de închisoare.

Potrivit rechizitoriului prezentat în instanță, incidentul s-a petrecut în luna aprilie a anului trecut, atunci când românii au furat 25.000 de euro în numerar. Făptuitorii știau că victima își ține banii cash în casă, pontul fiindu-le dat de două prostituate, tot românce, care fuseseră deja acasă la austriac.

Românii spun că bărbatul nu a plătit pentru serviciile sexuale

 

În instanță au fost prezentate două versiuni ale acestei povești. În timp ce tâlharii români spun că austriacul nu le-a plătit pe cele două prostituate, iar acesta este motivul pentru care au intrat în casă, victima susține că în momentul în care a scos banii din seif pentru a achita serviciile sexuale, fetele l-au urmărit.

Cele două femei și-au informat complicii, în total șase români, majoritatea infractori cu antecedente penale multiple.

Potrivit poliției, tâlharii au venit special din Berlin pentru acest atac. Ei au intrat în dormitorul austriacului mascați și înarmați.

"A fost un jaf foarte violent. Am fost complet surprinsă în noaptea aceea. Toți banii au fost furați. Soțul meu a fost bătut și a suferit patru răni severe. Slavă Domnului că nu a suferit nicio leziune cerebrală”, a spus soția victimei.

Urme ADN pe banii furați

 

Cei patru inculpați au declarat marți instanței că au fost în apartament, dar nu au sustras niciun ban. Povestea însă le-a fost dată peste cap de probele științifice: pe bancnotele găsite asupra făptuitorilor au fost depistate multe urme ADN ale victimei.

La jaf au participat șase bărbați, însă până în acest moment au fost prinși doar cei patru care au fost și condamnați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel