Austria. Șofer român de TIR, la spital după ce a intrat cu mastodontul într-o stație de taxare de pe o autostradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Șofer român de TIR, la spital după ce a intrat cu mastodontul într-o stație de taxare de pe o autostradă. FOTO: captură salzburg24.at
Austria. Șofer român de TIR, la spital după ce a intrat cu mastodontul într-o stație de taxare de pe o autostradă. FOTO: captură salzburg24.at

Un șofer român de camion, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul vehiculului pe Tauernautobahn (A10), din Austria, ieri dimineață. Camionul a lovit balustrada și apoi s-a oprit pe ambele benzi.

Șoferul român de camion se afla vineri dimineață pe A10 în zona stației de taxare St. Michael din Lungau pe direcția Salzburg, Austria. În timpul unei manevre de frânare, acesta a pierdut controlul vehiculului său.

Austria. Șofer român de TIR, accident pe o autostradă

 

Camionul se izbește de balustrada de la stația de taxare St. Michael

 

Camionul s-a izbit de balustradă și bariera de la stația St. Michael. Mastodontul s-a oprit apoi pe ambele benzi. Tânărul de 26 de ani a fost rănit și dus la spitalul Tamsweg, a informat poliția într-un comunicat de presă.

Un rezervor al camionului a fost spart în accident, iar în jur de 500 de litri de motorină au scăpat și s-au scurs pe asfalt. Ofițerul de dezastre al autorității raionale Tamsweg a ordonat eliminarea solului contaminat. Pompierii voluntari din St. Michael au preluat lucrările de curățenie.

Din cauza lucrărilor, A10 în direcția Salzburg a fost închisă aproape două ore.

Austria. Un șofer român de TIR a trăit clipe de coșmar după ce o anvelopă a explodat: A acționat prompt pentru a salva vieți pe autostradă

 

Vezi și 

 

Un șofer român de TIR a blocat autostrada A13 din Austria. Remorca s-a desprins de capul tractor după ieșirea din tunel

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani, a avut parte de un eveniment neplăcut pe A13 în direcția Pasului Brenner din Austria. Remorca TIR-ului s-a desprins de capul tractor și a deraiat pe carosabil până când s-a oprit de-a curmezișul drumului. 

Evenimentul a avut loc în luna mai, între Innsbruck și Schönberg, Tirol. Din motive încă necunoscute, după ieșirea din tunelul Bergisel, remorca s-a desprins de capul tractor și a deraiat pe carosabil. 

„După incident, autostrada Brenner a fost complet închisă în zonă pe durata lucrărilor de recuperare până la ora 22:45”, a declarat poliția.

Traficul a fost deviat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu s-au produs avarii la carosabil sau la mijloacele de circulație.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel