Austria. Cum a reușit o prostituată româncă să se îmbogățească de pe urma clienților. Escroaca a ajuns în închisoare după un câștig fabulos

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 31 de ani, a escrocat o sumă mare de euro, de cinci cifre, de la diverși cunoscuți bărbați din zona Leibnitz, situat în sudul landului Steiermark din Austria, timp de un an. Un mandat de arestare la nivelul Uniunii Europene a dus acum la arestarea ei. 

Rude bolnave, presupuse taxe, cu aceste scuze românca a scos bani din buzunarele mai multor bărbați luni de zile. Românca a lucrat în zona Leibnitz din cartierul roșu din Austria și și-a făcut cunoștințe pe care ulterior le-a înșelat.

„Marea dragoste” s-a transformat într-un coșmar după ce tânăra româncă de 31 de ani s-a prefăcut că este îndrăgostită de victimele ei, dar în același timp avea relații cu mai mulți bărbați și a trăit și cu ei uneori. Timp de aproximativ un an și-a jucat jocul fictiv și, potrivit poliției, a furat o sumă mare de cinci cifre.

Când autoritățile și-au început cercetările, românca nu se mai afla în Austria. Grație unui mandat de arestare european, Poliția Română a reușit să o aresteze. Femeia a fost extrădată în Austria și se află în prezent în închisoarea Jakomini din ordinul parchetului Graz.

Potrivit poliției, românca a mărturisit deja parțial la primul interogatoriu.

 

O româncă a ajuns la închisoare, după ce a extorcat un bărbat în Italia

 

O femeie de 42 de ani, de origine română, a fost arestată de către Carabinierii Compagniei di Aurisina. Românca, împreună cu alți patru complici, au extorcat, prin amenințări, sume importante de bani de la un bătrân, care care femeia a întreținut relații sexuale cu o persoană în vârstă, care apoi a cerut ajutorul oamenilor legii. 

Cercetările, care au început în urma plângerii  bătrânului, au fost efectuate de către carabinierii de la Compania Nicosia, coordonată de Parchetul Enna. Într-un final, cercetările au dus la solicitarea și emiterea ulterioară a măsurilor asigurătorii față de subiecții responsabili, scrie ilpiccolo.gelocal.it. Gruparea infracțională a extorcat de la persoana în vârstă sume mari de bani, prin amenințări după consumarea actului sexual.

Arestarea celor patru infractori a fost posibilă prin coordonarea carabinierilor Companiei din Nicosia și ai Compagniei di Aurisina. Românca a fost arestată la granița cu Slovenia în timp ce intenționa să părăsească Italia. Românca a fost dusă la închisoarea din Veneția.

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv  

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel