Australia relaxează restricțiile de viză de muncă temporară

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Australia plănuiește relaxarea restricţiilor de viză de muncă temporară pentru excursionişti şi alţi vizitatori pe perioada vacanţelor. 

Guvernul australian a anunţat planuri de relaxare a restricţiilor de viză de muncă temporară pentru excursionişti şi alţi vizitatori pe perioada vacanţelor, ceea ce le va permite să rămână un an mai mult şi de asemenea să muncească în mai multe regiuni din întreaga ţară, informează luni dpa.

Planul urmăreşte în primul rând să-i ajute pe fermierii australieni confruntaţi cu o situaţie în care multe locuri de muncă sunt vacante în sectoarele critice. Acest lucru va stimula de asemenea economiile locale, a declarat luni prim-ministrul australian Scott Morrison.

"Excursioniştii pot veni şi se pot simţi minunat, dar fiecare dolar pe care îl câştigă ajută aceste regiuni", a explicat Morrison în faţa reporterilor la o fermă de căpşuni din statul Queensland (sud-est).

"Toţi banii se întorc în oraşele regionale, creând din ce în ce mai multe locuri de muncă (...). Vreau să văd mai mult de un miliard de dolari cheltuiţi de excursionişti în zonele regionale", a adăugat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel