Aurelian Bădulescu, la Parchet: „Trebuie să afle toată lumea ce s-a întâmplat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a ajuns la Parchetul Militar pentru a fi audiat din nou în dosarul deschis pe marginea violenţelor de la protestul Diasporei. Asta după ce săptămâna trecută a declarat că ar fi minţit la prima audiere, pentru binele PSD, partidul din care face parte.

„Am fost chemat luni la ora 10 la Parchetul Militar. Ceea ce voi declara la parchet este o chestiune pe care trebuie să o lămuresc acolo. În acest moment nu mai pot face declaraţii în spaţiul public”, a anunţat Aurelian Bădulescu.

Întrebat dacă a fost sunat de cei din PSD după autodenunţ, Aurelian Bădulescu a negat şi a completat: „Lucrurile trebuie să intre în normal şi să afle toată lumea ce s-a întâmplat”.

Citește și Protest 10 august. Aurelian Bădulescu, audiat la Parchet

Solicitat să precizeze dacă a existat un ordin pentru intervenţia în forţă a jandarmilor în 10 august, Aurelian Bădulescu a spus: „Nu pot să confirm acest lucru în acest moment”.

Bădulescu le-a dat jurnaliștilor o hârtie pe care era trecut articolul din Codul Penal privitor la mărturia mincinoasă. „Fapta martorului care într-o cauză penală, civilă, disciplinară sau în orice altă cauză în care se ascultă martori, face afirmaţii mincinoase, ori nu spune tot ce ştie privitor la împrejurările esenţiale asupra cărora a fost întrebat, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”, potrivit Antena 3.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel