Aurelian Bădulescu, derapaj grav. Iohannis, prezentat drept Hitler: „Calcă pe morți. Scrâșneste din dinți. Rage ca o fiară”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Aurelian Bădulescu
Sursa foto: Facebook @Aurelian Bădulescu

Presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a postat o fotografie modificată pe pagina de Facebook în care președintele Klaus Iohannis este prezentat ca Adolf Hitler.

„Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee!

Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială.

Citiți programul de guvernare al PNL! Pensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie”, a scris Bădulescu pe pagina de Facebook.

 

Aurelian Bădulescu: „Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale”

 

„Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanțare nerambursabilă pentru companiile românești din HORECA. 
Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.

Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României”, a conchis președintele PSD Sector 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel