AUR, primul SCANDAL cu UDMR: "Vrem INTERZICEREA partidelor pe criterii etnice"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Conducerea formațiunii Alianța pentru Unirea Românilor dă o replică dură celor de la UDMR, după ce Kelemen Hunor a declatrat că "AUR nu are ce căuta în Parlament". 

Referitor la „declarațiile absurde ale lui Kelemen Hunor”, care consideră că AUR nu are ce căuta în Parlament, copreședintele AUR, George Simion, precizează:

„UDMR nu își are locul în Parlamentul României. Respectăm comunitatea maghiarilor din România și avem candidați etnici maghiari în AUR care intră în Legislativ. AUR se opune, însă, constituirii și funcționării formațiunilor politice pe criterii etnice iar în acest sens va demara o campanie națională pentru modificarea Constituției în sensul interzicerii formațiunilor politice pe criterii etnice”, a transmis, luni, Biroul de presă al Alianței pentru Unirea Românilor.

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va face declarații de presă referitoare la rezultatul alegerilor parlamentare, luni seară, la ora 19:00.

Kelemen Hunor consideră că nu era nevoie de intrarea unui partid ca AUR în Parlament

 

"Nu era nevoie de o astfel de forță în Parlament, dar cetățenii au rezolvat această problemă și vom vedea ce se va întâmpla mai departe și cum se va comporta acest partid în Parlament, dar din punctul meu de vedere, nu era nevoie de așa ceva în Parlamentul României, în 2020”, a spus Hunor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel