Audi, abandonat pe marginea drumului. Mașina avea înăuntru marfă de 35.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_frontiera_masina
politia_frontiera_masina

În urma unor acțiuni declanșate la frontiera de nord a țării, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, 14.500 pachete cu țigări în valoare de 170.000 lei, cantitate ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă, informează instituția.

 

Pe 12 august, în jurul orei 19.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului, județul Maramureș, au descoperit abandonat pe marginea părții carosabile, între localitățile Valea Vișeului și Bistra, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România, care nu-și justifica prezența în zonă.

În momentul în care polițiștii de frontieră s-au apropiat de autoturism au observat în interiorul acestuia mai multe colete asemănătoare celor cu țigări de contrabandă. Drept urmare, autovehiculul cu baxuri a fost transportat la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a stabilit că acestea conțin 14.500 pachete țigări cu timbru Duty Free, în valoare de aproximativ 170.000 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoturismul în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea anchetei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel