Audi A6, furat din Marea Britanie, descoperit la Botoşani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Audi A6, furat din Marea Britanie, descoperit la Botoşani
Audi A6, furat din Marea Britanie, descoperit la Botoşani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Audi A6 care figura ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani, au declanșat o acțiune pentru combaterea traficului de auto furate, pe raza municipiului Botoșani.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un autoturism marca Audi A6, care aparţinea unui cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată, iar semnalarea a fost introdusă de Marea Britanie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel