Mașină de lux furată din Germania, găsită la un bulgar care intra în România

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa: Poliția de Frontieră
Sursa: Poliția de Frontieră

O mașină de lux, care figura furată din Germania, a fost găsită de polițiștii de frontieră, când un bulgar a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Galați.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră Galați, Mădălina Carp, a declarat, vineri, că polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au descoperit la controlul de frontieră şi au reținut pentru continuarea cercetărilor o mașină Audi S8, în valoare de circa 35.000 de euro, fabricată în 2013, care a fost declarat ca fiind furat din Germania.

La volanul mașinii se afla un cetățean bulgar, în vârstă de 49 de ani, care încerca să intre în România.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă cu doar câteva ore înainte de prezentarea la controlul de frontieră”, a spus Carp.

Cetățeanul bulgar le-a spus polițiștilor că a împrumutat mașina de la un prieten din Germania și nu știa că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost reținut pentru continuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel