Aterizare de urgență a unui avion care venea de la Paris, din cauza comportamentului agresiv al unui pasager

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O cursă Air France care venea de la Paris și se îndrepta către New Delhi a aterizat de urgență pe aeroportul din Sofia, din cauza comportamentului agresiv al unui pasager, au anunțat sâmbătă autoritățile bulgare.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază. Pasagerul, un cetățean indian, a început să se comporte ciudat la puțin timp după decolare: s-a certat cu ceilalți călători, a agresat o însoțitoare de bord și a bătut în ușa cabinei piloților. Comportamentul său agresiv l-a făcut pe comandantul aeronavei  să ceară permisiunea pentru o aterizare de urgență de la Sofia. 

Individul a fost dat jos din avion și a fost pus sub acuzare pentru că a pus în pericol siguranța zborului, fiind reținut pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani închisoare, a declarat Ivailo Anghelov, oficial al Agenției Naționale de Investigații din Bulgaria, citat de agenția Reuters. „Anchetăm atât acțiunile sale, cât și motivațiile. Nu există o explicație rezonabilă pentru comportamentul său”, a spus oficialul bulgar. Potrivit presei bulgare, bărbatul nu părea să fie sub influența alcoolului. 

Cursa Air France și-a reluat zborul către New Delhi, după debarcarea pasagerului turbulent.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel