Atenţie şoferi! Trafic restricţionat pe A1 Deva - Nădlac şi A2 Bucureşti - Constanţa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Traficul este restricţionat marţi pe DN 7 Piteşti - Sibiu şi DN 64 Slatina - Râmnicu Vâlcea, dar şi pe A1 Deva - Nădlac şi A2 Bucureşti - Constanţa, având în vedere că în anumite zone se efectuează lucrări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi au loc lucrări de reparaţii la parapetul median pe autostrada A1 Deva - Nădlac, între kilometrii 474 - 472+800 de metri, în apropierea localităţii Topolovăţu Mare, judeţul Timiş, pe sensul către Deva. Din această cauză, este oprit traficul pe a doua bandă, circulându-se pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, până la ora 14,30.

De asemenea, până la ora 12.00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 24 - 25, pe raza localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, se efectuează lucrări de înlocuire a parapetului metalic median, traficul fiind restricţionat pe a doua bandă. 


Centrul INFOTRAFIC mai informează că marţi, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Piteşti - Sibiu şi DN 64 Slatina - Râmnicu Vâlcea, traficul se desfăşoară restricţionat, după cum urmează:

- DN 7, km 181 - 183, pe raza localităţii Bujoreni, se execută lucrări de asfaltare, până la ora 15,30. Traficul se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijată de piloţi de circulaţie;

- DN 64, km 66+605 metri - 92+400 de metri, pe raza localităţilor Călina şi Băbeni, se trasează marcaje axiale şi laterale, până la ora 18,00. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.

- DN 64, km 112+700 de metri - 115+480 de metri, pe raza localităţilor Troian şi Râmnicu Vâlcea, se execută lucrări de frezare şi asfaltare a părţii carosabile, până la ora 18,00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 3 din cele 4 benzi, dirijată de indicatoare rutiere.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel