Atac sângeros într-un bar din Italia. Carmen a murit pe loc, nu a avut nicio șansă. Simona: „Arăta ca un film de groază”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a fost arestat de carabinierii din Pinerolo pentru uciderea unei femei de 44 de ani și rănirea altor două persoane într-un bar din zona Torino. Bărbatul de 34 de ani a intrat în barul din Luserna San Giovanni înarmat cu un cuțit și a lovit victima și alte două tinere. Carmen a murit pe loc. Avea 44 de ani și era mama unei adolescente.

Alarma s-a declanșat luni noaptea, în jurul orei 1.30, când poliția 112 a fost chemată la barul Primavera, din Luserna San Giovanni, în provincia Torino. Aici, criminalul, cu o armă albă, s-a năpustit asupra victimei, pe care a lovit-o de mai multe ori, omorând-o. Carabinierii din Pinerolo au sosit la fața locului și l-au arestat imediat pe bărbat.

Atac sângeros într-un bar din Italia

 

Militarii fac cercetări pentru a reconstitui ce s-a întâmplat, dar, potrivit a doi martori care au asistat la crimă, criminalul a atacat victima după ce aceasta i-a refuzat avansurile. Carmen De Giorgi, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată mortal de Hounafi Mehdi, în vârstă de 34 de ani. Potrivit relatării prietenilor prezenți, victima și agresorul nu se cunoșteau: "A fost ca într-un film de groază".

Carmen De Giorgi a fost înjunghiată mortal de un bărbat înarmat, Hounaifi Mehdi, în vârstă de 34 de ani, care a atacat apoi alte două tinere, rănindu-le fără gravitate. Bărbatul de 34 de ani, de naționalitate marocană, potrivit celor reconstituite până în prezent, se pare că stătea la aceeași masă din bar cu victima, Carmen De Giorgi, în vârstă de 44 de ani. În noaptea de luni spre marți ea se afla cu prietenii în acel bar. Carmen era muncitoare sezonieră la o fabrică de apă minerală. Era despărțită și avea o fiică de 17 ani.

Carmen a murit pe loc, nu a avut nicio șansă

 

Ea a fost lovită din spate, poate pentru că - aceasta este reconstituirea făcută de anchetatori după ce au cules diferitele mărturii - respinsese avansurile agresorului.  Potrivit reconstituirii, bărbatul a atacat-o pe femeia de 44 de ani, lovind-o în mod repetat cu un cuțit. În bar, în afară de victimă, se mai aflau șase clienți și două prietene ale acesteia, Simona și Loriana, nepoata și fiica proprietarilor. După crimă, criminalul a părăsit barul, probabil pentru a încerca să fugă, care a fost blocat după numai 100 de metri de poliția din Pinerolo, alertată de martori. 

Simona: „Arăta ca un film de groază”

 

Autorul, Hounafi Mehdi stătea la o masă lângă grupul de prieteni. "Nu-l mai văzusem niciodată. Nu-l cunoșteam", spune Simona, una dintre prietenele victimei, care a încercat fără succes să o resusciteze pe femeie. El și Carmen stăteau de o parte și de alta, râzând și glumind. Apoi, ea i-a spus clar că vrea să plece, iar el a scos cuțitul". Cu acel cuțit, care avea o lamă de 30 de cm lungime, Carmen De Giorgi a fost lovită în mod repetat în spate. Când s-a prăbușit la pământ, bărbatul i-a înjunghiat și pe prietenii ei și i-a rănit. Cineva a vorbit despre o "execuție". "I-a lovit pe toți în același loc, pe spate, chiar sub gât. A fost ca un film de groază. Ar fi putut fi un masacru", mai spune Simona, citată de FanPage.

Potrivit unor martori, bărbatul ar fi rostit și o frază asemănătoare cu "Allah este cu mine, sunt marocan", însă anchetatorii nu au constatat că acest lucru este adevărat. Carabinierii din compania Pinerolo, conduși de comandantul Alberto Azara, l-au interceptat pe bărbatul de 34 de ani la câțiva metri de bar.  A fost găsit și cuțitul cu care a fost ucis: acesta se afla în spatele unui automat de țigări, la câțiva pași de locul unde a fost oprit bărbatul.

În prezent, Hounafi Mehdi se află în închisoare, așteptând să fie interogat de anchetatori, la fel ca și cei doi prieteni ai victimei, care se află acum în spital.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel