ATAC la Strasbourg. Intervenție în FORȚĂ pentru capturarea teroristului. LIVE Video

Atac Strasbourg interventie politie
Atac Strasbourg interventie politie

O importantă operaţiune a forţelor de poliţie franceze are loc în cursul după-amiezii de joi în cartierul Neudorf din Strasbourg, unde i s-a pierdut urma lui Chérif Chekatt, autorul atentatului de acum două zile, relatează AFP.

Numeroase vehicule ale poliţiei au fost dispuse perpendicular pe străzi pentru a bloca circulaţia. 

Potrivit AFP, grupuri de poliţişti puternic înarmaţi şi protejaţi de scuturi pătrund în imobile, cu arme automate în mână pe strada Epinal. 

Trecătorii şi jurnaliştii au fost invitaţi să părăsească perimetrul. 

'Este vorba despre verificări aşa cum au fost mai multe în ultimele 36 de ore. Acesta nu este o alertă şi nu vrea să anunţe nimic, să lăsam ancheta să continue', a declarat ministrul de interne, Christophe Castaner, în Senat. 

'(Poliţiştii) fac verificări în mai multe locuri. Deocamdată, nimic nu spune că persoana pe care o căutăm se găseşte în locul acela', a confirmat o sursă din cadrul poliţiei, la solicitarea AFP. 

Conform unei alte surse de poliţie, această operaţiune este întreprinsă în cadrul anchetei, dar nu are ca obiectiv imediat arestarea suspectului. 

După atacul de marţi, Chérif Chekatt s-a urcat într-un taxi, îndreptându-se spre cartierul Neudorf. El a intrat într-un schimb de focuri cu poliţia, după care i s-a pierdut urma. 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy