Atac la Londra: 14 persoane la spital, după ce un bărbat a pulverizat un gaz necunoscut într-un magazin

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Paisprezece persoane au ajuns la spital, ieri după-amiază, după ce un bărbat a eliberat o „substanță necunoscută” dintr- butelie, într-un magazin de pe Oxford Street.

Un bărbat în vârsta de 20 de ani a fost reținut de securitate și arestat, după ce a pulverizat un altul cu un „ gaz iritant” într-un magazin de pe Oxford Street.

Poliția Metropolitană a declarat că substanța, care nu a fost identificată, a provocat efecte similare cu cea a gazului folosit de forțele de ordine ca agent de control al revoltei.  

Câțiva clienți și angajați care se aflau în interiorul magazinului au primit îngrijiri la fața locului, dar medicii sunt considerați „încrezători  că este un gaz iritant non-dăunător”, alte  persane au ajuns la spital pentru controale amănunțite.

Serviciul de Ambulanță din Londra a participat la incident cu echipe antrenate pentru evenimente periculoase și au acordat ajutor pentru 14 persoane. 

Un purtător de cuvânt al Selfridges a declarat că doi bărbați au început o  „altercație” în magazin, urmată de un atac cu gaz iritant, informează Daily Mail.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel