Atac într-o şcoală din Germania: Două eleve, de 7 şi 8 ani, rănite grav. Atacatorul „a așteptat poliția și nu a fugit”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Atac într-o şcoală din Germania Două eleve, de 7 şi 8 ani, rănite grav. Atacatorul „a așteptat poliția și nu a fugit”
Atac într-o şcoală din Germania Două eleve, de 7 şi 8 ani, rănite grav. Atacatorul „a așteptat poliția și nu a fugit”

Două eleve au fost rănite, în această după-amiază, după ce au fost atacate de un individ într-o şcoală din Berlin, Germania.

Cele două copile au fost atacate și grav rănite de un bărbat într-o școală din Berlin - Neukölln. Potrivit primelor constatări ale poliției, atacul s-a petrecut la scurt timp după ora locală 15:00, la școala evanghelică Neukölln de pe Mainzer Straße. Cele două victime au 7 și 8 ani. 

După cum a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliției, bărbatul a atacat fetele în curtea școlii cu un cuțit. Arma suspectată a crimei a fost deja securizată. Unii colegi de clasă au trebuit să fie martori la actul teribil. 

 

Motivul este încă neclar

 

2. -imagine fara descriere- (atac-intr-o-scoala-din-germania-doua-eleve--de-7-si-8-ani--ranite-grav--atacatorul-prc-e2prc-80prc-9ea-asteptat-politia-si-nu-a-fugitprc-e2prc-80prc-9d-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video focus.de

„Nu știm încă dacă există un declanșator sau un istoric pentru acest lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. Bărbatul de 39 de ani a fost arestat lângă locul faptei. Martorii relatează că a așteptat poliția și nu a fugit. O echipă de omucideri a preluat imediat ancheta.

Terenul școlii a fost izolat de serviciile de urgență, tehnicienii criminaliști au asigurat probe la locul crimei. Polițiștii percheziționaseră clădirea școlii pentru că nu puteau exclude ca în clădire să mai fie și un al doilea făptaș. „Această procedură este standard după un astfel de act. De asemenea, trebuie clarificat dacă există și alte victime sau autori”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Anja Dierschke. Copiii au fost lăsați să părăsească sălile de clasă din jurul orei locale 17:00. Acum vor fi chemați unul câte unul și apoi predați în grija părinților. Mulți dintre ei au plâns din cauza experiențelor traumatizante.

 

În cursul acestei zile, un alt atac armat a avut loc într-o şcoală din Belgrad, acolo unde un elev de 14 ani a deschis focul şi a ucis nouă persoane.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel