Atac armat. Patru persoane, rănite într-un schimb de focuri în Berlin

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Cel puţin patru persoane au fost rănite cu focuri de armă, sâmbătă dimineaţa, în cartierul Kreuzberg din Berlin, potrivit poliţiei germane, a anunțat poliția, citată de Reuters.

O purtătoare de cuvânt a poliției a spus că patru persoane au fost duse la spital după altercația care a implicat mai multe persoane din districtul Kreuzberg, adăugând că nu există indicii privind un motiv politic.  Serviciul de pompieri din Berlin a declarat anterior pe Twitter că trei persoane au fost rănite grav în schimbul de focuri.

Agenţi de poliţie au cercetat zona, localizată în apropierea cartierului general al Partidului Social-Democrat german (SPD), pe teren şi cu un elicopter, informează AGERPRES, care citează dpa. Trei dintre răniţi au fost găsiţi pe o alee, iar un al patrulea a fost scos dintr-un canal din zonă. Deocamdată nu există informaţii clare despre motivaţia şi autorul atacului, dar, potrivit Reuters, o purtătoare de cuvânt a poliţiei a declarat că patru persoane au fost transportate la spital după o altercaţie în care au fost implicaţi mai mulţi oameni în cartierul Kreuzberg şi a adăugat că nu există indicii că incidentul ar fi motivat politic.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel