Asistenta rusoaică în costum de baie. Decizie surpriză, după ce șefii au aflat ce a făcut

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
asistenta medicala din tula
asistenta medicala din tula

Asistenta medicală de la Spitalul Regional Tula (Rusia), care a venit la muncă în costum de baie, vizibil pe sub costumul de protecţie, continuă să profeseze. A primit o doar o mustrare și felicitări de la toți oficialii ruși, anunță ministrul Sănătății din Tula. 

Ministrul Sănătății din regiunea Tula, Alexei Erk, într-un interviu acordat postului de televiziune local, a mulțumit asistentei medicale pentru munca depusă. Apariția asistentei la locul de muncă în costum de baie a devenit virală la nivel mondial. 

În imaginile distribuite anterior pe internet, asistenta medicală apare într-un costum de baie, care era vizibil prin uniformă. Ea a explicat că a îmbrăcat costumul din cauza căldurii.

"De fapt, munca lor este foarte dificilă. Din păcate, există astfel de incidente în viața noastră", a spus ministrul Alexei Erk. Oficialul a mai menționat că asistenta medicală continuă să lucreze, deși șeful organizației medicale i-a făcut o mustrare verbală.

Şi guvernatorul regiunii Tula, Alexei Dyumin, a mulțumit asistentei pentru munca depusă. Șeful regiunii consideră că medicii merită recunoștință pentru munca depusă și nu cenzură pentru cum se îmbracă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel