Asasinat Dragnea. Iată pe ce se baza șeful PSD când a spus că există o declarație la DIICOT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român, care spune că a făcut parte din gruparea #rezist, a povestit, în această seară, la Antena 3, despre cum s-ar fi propus „lichidarea” liderului PSD Liviu Dragnea.

„Spuneau în cadrul întâlnirilor că sunt presați să facă proteste și la un moment dat se vorbea și de drogurile pe care le consumau. Toată lumea se droga acolo. Veneau persoane pe care nu le vedeam frecvent.

Citește și Asasinat Dragnea. Șeful PSD dă noi detalii: "Sunt două declarații la DIICOT"

La un moment dat într-o seară, pe la ora 8, un domn îmbrăcat într-o geacă de piele spune că el ar face și pușcărie pentru a-l lichida pe Liviu Dragnea. L-am consemnat la serviciul omoruri la Poliția Capitalei.

Toți erau foarte încântați și se gândeau cum ar face: să intrăm cu mașina în el pentru că știau numerele mașinii, să îl prindem undeva în public, erau idei de demență”, spune bărbatul.

Citește și Asasinii lui Liviu Dragnea. DIICOT: "Nu există"

Amintim că Liviu Dragnea spune că informația conform căreia ar fi urmat un asasinat la adresa lui se află la DIICOT, acolo unde două persoane ar fi declarat ce „aveau de gând să facă”. DIICOT îl contrazice pe şeful PSD și susține că „nu există o astfel de investigaţie şi nu există şi nici nu a existat vreo declaraţie pe care să o fi făcut vreo parte într-o anchetă care să fie pe rolul DIICOT”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel