"Ar trebui să dea lumea cu pietre după dvs!". SCANDAL în direct între un deputat PNL și un polițist

Liviu Ludovic / 30 iul 2019, 19:17 Salveaza PDF Comentarii

Deputatul PNL Dan Vîlceanu și Florin Vîlnei, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, au fost protagoniștii unui scandal în direct, la Antena 3, pe tema intervenției în cazul Caracal. 

Dan Vîlceanu și Florin Vîlnei s-au certat în direct, în platoul Antena 3, pe tema intervenției autorităților în cazul celor două crime de la Caracal.

Iată schimbul de replici:

Dan Vîlceanu: O fată a stat acolo trei luni de zile și n-ați fost în stare s-o găsiți. Dvs. veniți să ne dați nouă lecții?

Florin Vîlnei: Dvs. n-ați fost în stare să dați o lege să ne permită...

Dan Vîlceanu: Opriți-vă! Dacă ați venit să vă plângeți de milă la televizor, greșiți grav. Sunt revoltat, dom'ne! Mă uit la voi, la polițiștii ăștia din țara asta, de trei zile, care veniți să ne spuneți lucruri aberante. O fată a sunat la 112 și v-a spus unde e.

Florin Vîlnei: Habar n-aveți despre ce vorbiți! Am avut un pachet de legi privind întărirea autorității polițistului, care a fost contestat la CCR, de către dl președinte și de dvs.!

Dan Vîlceanu: Ce contestat la curte, dom'le? De trei luni de zile a stat o fată acolo! De trei luni!

Florin Vîlnei: De un an și jumătate, pachetul de legi care-i dădea dreptul polițistului să intre în astfel de cazuri, fără mandat de percheziție, a fost contestat de către oamenii ăștia de la PNL și vin acum să arunce vina pe noi.

Dan Vîlceanu: Oprește-te că bați câmpii!

Florin Vîlnei: A doua zi dimineața, tot ce înseamnă conducerea Poliției Române și conducerea MAI a stat la masă cu domnii procurori și au confirmat că ei n-au permis polițiștilor să intervină. Sunați-l pe Georgian Drăgan, a rămas stupefiat.

Dan Vîlceanu: La 112, vorbeau cu polițiști! Nu-ți mai plânge de milă aici!

Florin Vîlnei: N-am venit să plâng pe nimeni, am venit să spun adevărul! Adevărul trebuie spus așa: un an și jumătate am avut un pachet de legi privind întărirea autorității polițistului, care-i dădea dreptul să intre fără mandat în astfel de cazuri și domnii aceștia care urlă la mine în platoul ăsta au contestat-o la Curte! Ar trebui să dea lumea cu pietre după dvs. Nu vă e rușine?

Dan Vîlceanu: Dumneata, în fața poporului, trebuie să taci!

Florin Vîlnei: Ce reprezentativitate ai dumneata să vorbești în fața unor oameni care zi lumină muncesc în slujba noastră?

Dan Vîlceanu: Așa?

Florin Vîlnei: Da, așa!

Dan Vîlceanu: Un copil a stat trei luni de zile acolo violat și n-ați fost în stare să-l găsiți. (...) Dar voi munciți! Ați găsit vinovatul, Parlamentul.

sursa: DCNews

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy