Anunțul Ambasadei României în SUA: Russell Crowe joacă într-un film după un roman polițist scris de un român

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anunțul Ambasadei României în SUA: Russell Crowe joacă într-un film după un roman polițist scris de un român
Anunțul Ambasadei României în SUA: Russell Crowe joacă într-un film după un roman polițist scris de un român

Ambasada României în SUA a anunțat faptul că celebrul actor Russell Crowe va juca într-un thriller polițist adaptat după un roman scris de autorul român Eugen Ovidiu Chirovici, „Cartea oglinzilor”.

„Russell Crowe va juca rolul unui fost polițist criminalist într-un film adaptat după romanul de succes al lui Eugen Ovidiu Chirovici, «Cartea oglinzilor» Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2023.

Tradusă deja în 37 de limbi, «Cartea oglinzilor» este romanul perfect pentru fanii suspansului psihologic și ai literaturii de ficțiune accesibile”, a postat Ambasada României în SUA pe pagina de Facebook.

 

Ambasada face trimitere la un articol din Variety, care a a publicat prima informația despre filmul în care urmează să joace Russell Crowe. Potrivit Variety, filmul se va numi „Sleeping dogs”, iar Russell Crowe va juca un fost polițist criminalist însărcinat să reinvestigheze un caz de crimă brutală din trecutul său.  

 

Cine este Russell Crowe 

 

Russell Ira Crowe este un actor neozeelandez. Cariera sa actoricească a debutat la începutul anilor 1990 cu roluri în seriale australiene de televiziune, așa cum a fost Police Rescue, și filme precum Romper Stomper. Spre sfârșitul anilor '90, Crowe a apărut în filme realizate în Statele Unite ale Americii, precum L.A. Confidential. În anii 2000, Russell Crowe a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul Gladiatorul.

A fost remarcat de Sharon Stone pentru rolul său din „Romper Stomper” și i-a fost oferit un rol în filmul american „The Quick and the Dead” unde a jucat alături de Gene Hackman și Leonardo DiCaprio. Crowe a fost singurul lucru pozitiv din film, care nu a făcut mari încasări la box-office.

A jucat apoi in „LA Confidential” și „The Insider”, rol pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor.

În timp ce filma „Cinderella Man” și-a dislocat umărul, fapt care a întârziat filmările două luni. Același lucru i s-a întâmplat și în timpul filmărilor la „Flora Plum”, regizat de Jodie Foster si a trebuit să abandoneze proiectul.

Russell Crowe este foarte bun prieten cu Jodie Foster și Nicole Kidman. În 2003 s-a însurat cu Danielle Spencer pe care o cunoscuse în 1989 în timpul filmarilor la „The Crossing”, alături de care are doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel